VAROVANJE.INFO ustvarjajo ljudje, ki so skoraj tri desetletja povezani z zasebnim varovanjem. Zato so rešitve točno takšne, kot jih potrebujete. Če kljub vsemu ne najdete, potrebne funkcije ali modula, lahko izključno za Vas prilagodimo ali naredimo potrebovano rešitev.

Skladno z razvojem poslovanja in novih trendov, sproti razvijamo in širimo spletno aplikacijo za upravljanje obveznih in neobveznih evidenc za področje zasebnega varovanja.

Za prezentacijo in brezplačen preizkus, pokličite 070 22 44 00 in dogovorili se bomo za prikaz na vašem podjetju.

VAROVANJE.INFO je najpopolnejši spletni program za vodenje podjetja, ki se ukvarja z zasebnim varovanjem. Zamudna administrativna opravila boste z njim izvršili hitreje, natančneje in predvsem pravilno. Zaradi preproste uporabe, zanesljivosti in ugodne cene je uporaben tako v malih kot velikih podjetjih doma in v tujini.

Kadarkoli in kjerkoli
VAROVANJE.INFO  je spletna rešitev za sodobnega podjetnika, ki potrebuje dostop do ažurnih podatkov od koderkoli. Program je dostopen iz vsake lokacije – le da imate dostop do interneta. To pomeni, da boste lahko VAROVANJE.INFO uporabljali doma, v službi ali celo pri vaših strankah, med sabo pa boste lahko povezali več poslovnih enot na različnih lokacijah. Dostop do ažurnih podatkov je vedno na dosegu roke.

Več natančnosti in manj napak
Program je zasnovan tako, da vas samodejno obvaruje pred nekaterimi pogostimi napakami. Ponavljajoči podatki o podjetju in osebi se v obrazce vpisujejo samodejno, kar pomeni manj porabljenega časa in manj možnosti za napake.

Brez zamudnih namestitev in dolgih navodil
Program deluje v vsakem internetnem brskalniku zato za uporabo ne potrebujete nobene predhodne namestitve. Pri nas lahko kar pozabite na branje dolgih navodil in nepotrebne stroške povezane z nameščanjem programov.

Izkoristite več, plačajte manj
Spletni program lahko najamete v celoti ali pa samo tisti del, ki ga potrebujete (npr. samo program za vodenje evidenc skladno z ZZasV-1). Pri tem vam nudimo obračun plačila glede na dejansko uporabo. V kolikor se odločite za celoten program oz. za kompletno storitev, vam zaračunamo mesečni pavšal po izredno ugodni ceni.

Lažje planiranje poslovanja
Zaradi več in bolj preglednih podatkov, ki jih najdete na enem mestu, so poslovne odločitve lažje in pravilnejše. Veliko podjetij je že spoznalo, da so na ta način zmanjšali stroške poslovanja ter povečali efektivnost in prihodke.

Avtomatske nadgradnje in osveževanje programa
Preko interneta boste vedno uporabljali najnovejšo verzijo programa. Skrbi in stroški povezani z nadgradnjo programa so zato odveč. Vsakič, ko se bo spremenila zakonodaja vas bo ob prijavi v program že čakala nova verzija z vsemi potrebnimi prilagoditvami.

Hitro delovanje in preprosta uporaba
Za vsakogar, ki uporablja internet, bo uporaba programa VAROVANJE.INFO zelo preprosta. Zanj ne potrebujete predhodnega računalniškega znanja. Program vsebuje podrobno pomoč, kjer boste našli vse odgovore na vaša vprašanja.

Zagotovljena varnost in zaščita
Vsi vaši podatki so zaščiteni in so na voljo le tistim, ki jim boste zaupali uporabniško ime in geslo. Za uporabnike so lahko določeni različni nivoji dostopa. Najem aplikacije preko interneta vključuje avtomatsko izdelavo varnostnih kopij za zaščito vaših podatkov.